CINE SUNT ȘI CU CE MĂ OCUP

Am terminat Facultatea de Calculatoare am profesat timp de 20 ani în domeniul IT Security și IT Support în mai multe firme până când am observat că nu acesta e domeniul pe care trebuie să continui, pentru că am de oferit mai mult în plan spiritual.

Din 1992 am pășit pe calea spirituală în cadrul Fundaţiei de Inforenergetică. M-a ajutat foarte mult tot ceea ce am realizat perioada de 16 cât am activat aici, ca lector, conducător de grupuri spirituale, ca terapeut energetic și consultant spiritual. Oportunitatea pe care am avut-o a fost faptul că în această calitate am întâlnit zeci, poate sute de oameni care au venit spre mine cu problemele lor şi pe care am avut bucuria și dorința să pot să îi ajut. Am realizat că este esențial să dai mai departe ceea ce primeşti, altfel nu poți evolua dincolo de o anumită limită. Iar acest lucru se întâmplă fără îndoială pe toate planurile: spiritual, financiar sau al dezvoltării personale.

Din 2005 am început să fiu preocupat de cunoaşterea metafizică chineză, abordând treptat (și fără să caut aceasta) foarte multe domenii ale acesteia. Ordinea acestui parcurs ar fi următoarea: Feng Shui - 2005, Taijiquan şi Qi Gong - 2006, Medicină Tradiţională Chineză - 2007, astrologie chineză Ba Zi - cei patru stâlpi ai destinului - 2007, divinaţia I Ching - 2008 şi în cele din urmă selectarea datelor pentru acțiuni importante Ze Ri - 2010. Despre ceea ce pot să ofer din acest punct de vedere puteți găsi mai multe pe website-ul meu: www.consultanta-fengshui.ro.

Simultan, din 2007 am abordat și domeniul dezvoltării personale care este și obiectul acestui site pentru că experiența mi-a arătat că nu folosește să îi spui unui client sau pacient cauza sau ce are de făcut pentru a rezolva problema, ci este necesar să fie descoperirea lui însoțită de angajarea responsabilității lui pentru a urma o anumită transformare interioară. Și astfel, într-adevăr apar rezultate rapid și ce este mai important ele sunt durabile și nu reversibile.

Începând cu 2009 am intrat și în domeniul antreprenoriatului, mai multe informații puteți găsi pe site-ul nostru www.globaltim.ro.

AI NEVOIE DE O SOLUȚIE? CU SIGURANȚĂ O ȘTII DEJA!

Dar dacă ai nevoie de ajutor, sunt aici pentru tine

SUS