GHID AUTORIZAT DE ENTITATE • REZERVARE ZBOR ȘI CAZARE

EXCURSIE DE VINDECARE
FIZICĂ ȘI SPIRITUALĂ LA JOAO DE DEUS

“Eu nu vindec pe nimeni, Marele Arhitect vindecă! În infinita Sa bunătate permite Entăților să îi vindece pe frații mei. Eu sunt doar un instrument în mâinile Divine.” – Joao de Deus

Înscrie-te în grupul nostru pentru a primi GRATUIT, Ghidul Casei de la Joao de Deus, în format PDF, conținând 35 de pagini.

Ghidul Casei lui Dom Inacio conține toate detaliile despre intervenții spirituale sau fizice, indicații pre- și post-operatorii, explicații ale proceselor care au loc, baia de cristale, cascada, planul casei și regulile de participare la grupuri și multe alte detalii.

Serviciul de Ghid la Casa de Dom Inacio de Loyola - Abadiania/Brazilia

Dacă v-ați hotărât să faceți o excursie spirituală la Joao de Deus în Brazilia trebuie să știți câteva lucruri. Călătoria la Casa este o călătorie spirituală de vindecare și din acest motiv serviciul de ghid spiritual este diferit de serviciul de ghid oferit de firmele de turism. Va fi necesar să aveți un timp pe care să îl petreceți cu voi înșivă, pentru a reflecta și integra procesul de vindecare, dar de asemenea vor fi și multe activități de grup. Călătoria în grup oferă participanților oportunitatea de a-și împărtăși exteperiențele unul cu celălalt și de a se ajuta unul pe celălalt în procesul de transformare interioară și de vindecare. Lucrăm și colaborăm cu ghizi permanenți autorizați de Entitatea Casei Dom Inacio. Vă rugăm să ne contactați pentru a vă răspunde la întrebări și a vă confirma disponibilitatea unui loc în perioada aleasă. Vă rugăm să folosiți Formularul de Contact.

Servicii incluse

Următoarele servicii sunt incluse:

 • Avionul dus-întors în condițiile rezervării cu minim 30 de zile înainte
 • Cazarea la hotel în Abadjania pe durata celor 12 zile (11 nopți)
 • Masa bufet suedez - 3 mese/zi
 • Organizarea și costul transferului de la aeroportul din Brazilia (dus-întors)
 • Organizarea și costul transferului la aeroportul din Budapesta (dus-întors)
 • Introducerea în regulile și procedurile Casei și vizitarea Casei
 • Asistență în formularea și translatarea problemelor și afecțiunilor pentru a fi prezentate Entității
 • Asistență în pregătirea pentru intervenție
 • Asistență în perioada de după intervenția spirituală
 • Coordonarea cu personalul hotelului pentru a primi 3 mese în cameră după intervenție și alegerea meniului
 • Vizitarea Cascadei sacre și comunicarea regulilor cascadei

Servicii bonus

Următoarele servicii sunt oferite suplimentar

 • Două accese la cascada sacră. incluzând costul drumului cu taxi (ulterior puteți cere personal Entității permisiunea de acces la cascadă).
 • Două intrări la baia de cristale - sesiuni de câte 20 minute
 • Asistență personalizată pentru alte probleme neincluse în serviciile principale
 • Activități de grup
 • Meditații în grupul nostru organizat
 • Lucru spiritual în grup, împărtășiri ale experiențelor personale

Servicii neincluse în pachet

Următoarele servicii nu sunt incluse

 • Costul suplimentar pentru cazare și masă, dacă doriți să prelungiți perioada de la 12 zile cu încă 1 sau 2 săptămâni
 • Costuri suplimentare pentru modificări ale datelor de plecare sau datorate rezervării facute prea târziu de Dvs.
DOUĂ

TIPURI DE TRATAMENTE

Dacă este vorba de o problemă de sănătate aveți două variante:

 • Intervenția Spirituală
 • Intervenția Fizică

Pentru alte probleme ca de exemplu cele de tip emoțional, financiar, spiritual sau care țin de dezvoltarea personală, blocaje sau piedici care le întâmpinați pe un anumit domeniu, puteți urma doar Intervenția Spirituală.

INTERVENȚIA SPIRITUALĂ

Este de obicei recomandată de Entități după ce ați așteptat la o linie și l-ați întalnit pe Joao de Deus sau vă puteți înscrie și participa voluntar, dacă considerați necesar.

INTERVENȚIA FIZICĂ

Deși nu este necesară o intervenție fizică, operatorie, puteți solicita și participa voluntar, însă perioada recuperatorie este mai lunga, efectul însă fiind similar.

INFORMAȚII

Câteva informații despre Joao de Deus

Numele lui real este Joao Teixeira de Faria și este numit Joao de Deus sau John of God sau Ioan al lui Dumnezeu, pentru miracolele pe care le face pentru cei care ajung la el. El ajunge să vadă pe zi până la 3000 de persoane și peste 11.000.000 de persoane în cei peste 40 de ani de când a început să practice. Cei mai mulți vin să fie vindecați, să se roage sau să mediteze în acest extraordinar câmp de energie care se creează aici, să se curețe și să se reîncarce fizic, mental, emoțional și spiritual, dar alții vin doar să mulțumească pentru ceea ce au primit.
În fiecare săptămână se susțin 6 sesiuni de terapie, de marți până joi, dimineața de la 8 și după-masa de la 14 de 3 până la 4 ore fiecare. Pentru toate vindecările făcute Joao de Deus nu cere plata vreunei taxe. Se plătește doar apa binecuvântată și medicamentele, însă cu sume foarte mici.
În cursul celor peste 40 de ani, au fost vindecate toate tipurile de boli fizice, mentale sau emoționale cu o rată de 85%. L-a vindecat pe Dr. Wayne Dyer de lecucemie, iar Oprah Winfrey, deși sceptică la început a realizat mai multe emisiuni cu el despre miracolele pe care le-a realizat în vindecare. Dalai Lama l-a întâlnit și i-a binecuvântat misiunea, legat de acest lucru în sala mare se poate vedea înscrisul primit de la Dalai Lama. Alți practicanți de vindecare spirituală sau care sunt într-un proces de căutare spirituală vin aici pentru a primi îndrumare în misiunea lor.
Ca atare considerăm că este o oportunitate majoră pentru oricine să facă acestă călătorie spirituală la Joao de Deus, măcar o singură dată în viață, indiferent de ce problemă îi stă în cale, fie că este o afecțiune fizică sau un blocaj mental, emoțional sau spiritual. Cei mai mulți au relatat că s-au simțit aici ca acasă și au avut schimbări de conștiință și reconectare la nivele foarte profunde ale ființei lor însoțite de deschiderea inimii și deschiderea față de cei din jurul lor.

COSTUL UNEI CĂLĂTORII SPIRITUALE DE 12 ZILE LA JOAO DE DEUS
cu Radu Irhașiu, Ghid Autorizat Oficial al Casei Dom Inacio

2350 EURO

Costul include bilet avion dus-întors, transfer aeroport Brazilia dus-întors, cazare hotel 11 nopți, 3 mese/zi bufet suedez, servicii de ghid și asistență spirituală pe toată perioada, lucru spiritual în grup. Practic, toate costurile pe perioada sejurului spiritual sunt acoperite. Drumul durează în total 2 zile la dus și 2 zile la întors, sejurul în Abadjania 12 zile, deci în total 16 zile.

Următorul sejur spiritual este în perioada: 26 noiembrie 2016 - 11 decembrie 2016. Am ales această perioadă pentru că urmează Crăciunul și acest lucru ne ajută în stabilizarea și integrarea informațiilor și energiilor primite pe toate nivelele ființei și pentru a realiza un proces transformațional real.

SUS